Resultaten voor kundalini yoga breda

kundalini yoga breda
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
spinning breda
Yoga studio Yoga Ginneken Breda Yoga Ginneken.
Bekijk onze workshops. Over Yoga Ginneken. Yoga Ginneken biedt ruimte voor bewustwording. Een omgeving waar je de tijd mag nemen voor jezelf. 4835 PE Breda. Parkeren van de auto kan gemakkelijk en kosteloos op het Schoolakkerplein op 250m lopen afstand.
yoga winkel antwerpen
Sat Nam.
Na jarenlange ervaring met diverse vormen van yoga, maakte ik in 1998 voor het eerst kennis met Kundalini Yoga. Al doende werd ik steeds enthousiaster en heb ik de 3HO level 1 opleiding bij Christine Michon Hariang Kaur in Enschede gevolgd. Sinds 2002 geef ik met veel plezier les. De level 2 opleiding heb ik bij leraren in binnen en buitenland gevolgd. Ik ben KRI gecertificeerd en IKYTA internationaal erkend. Lid van de beroepsorganisatie KYN Kundalini Yogaleraren Nederland. Ik heb de 3 jarige internationale opleiding tot Sat Nam Rasayan Healer in Amsterdam gedaan. Ik heb de Sociale Academie in Rotterdam gevolgd en in Nijmegen Sociale en Culturele Antropologie gestudeerd. Bij het CLI in Utrecht heb ik de opleiding Intuïtieve Ontwikkeling gedaan en de opleiding Kunstzinnig Hulpverlenen aan de Kleine Tiki in Breda.
yoga amsterdam zuid
Rooster en Prijzen Kundalini yoga in Breda en Den Bosch.
Kundalini yoga buiten. Rooster en Prijzen. Lesrooster Kundalini yoga. Bekijk je deze site op je mobiele telefoon? Klik op het rooster om de afbeelding te vergroten. Inschrijven voor proeflessen in Breda.: Voor proeflessen in Den Bosch graag telefonisch aanmelden of per email.
nogepa 0.5
Buiten-Yoga.nl alle outdoor yogalessen in Nederland op een rij Buiten-Yoga.nl.
Hatha yoga, Diverse stijlen, Overig. Rustige" landelijke omgeving, ontmoet het prachtige uitzicht." Yoga in bossen / natuurgebieden. 1000, per les. Maandag 11.00 12.00. Zaterdag 11.00 12.00. 04 juni 23 juli. Staande" Kundalini yoga in een mooi parkje." 500, per les.
OVER ONS Yoga Leadership Journeys The inner Path of Leadership.
Creation" is ready to serve you, if you just be you." Sandra Jacobs 1972 is gecertificeerd Kundalini yoga en Yin yoga docente en geeft Kundalini yoga in Breda. Tevens is ze opgeleid tot ademcoach en shiatsu masseuse. Na jarenlang evenementen te hebben georganiseerd voor de zakelijke markt is zij zich volledig gaan richten op het geven van yogales.
Over mij Sterre's' Yoga.
Na mijn opleiding ben ik direct les gaan geven bij Yoga-Inn in Breda. Nu heb ik mijn eigen yogaschool in Ulvenhout, Sterre's' Yoga. Ik verheug me erop met jou de Kundalini Yoga-ervaring te delen! Create a free web site with Weebly.
12 18 Oktober gratis proefles Kundalini Yoga Breda Breda Buurt bredabuurt.nl.
12 18 oktober gratis proefles Kundalini Yoga op bijzondere yogalocatie in Breda. Breda is een sfeervolle yogaruimte rijker. Op Keizerstraat 96 in het markante pand wat bekend staat als: Achter de Lange Stallen worden sinds kort Kundalini yogalessen, coachingsgesprekken en workshops gegeven.
Kundalini yoga in Breda en Den Bosch.
Het vergroten van je uithoudingsvermogen. Voor wie is Kundalini yoga? Kundalini yoga is heel veelzijdig. De lessen van 75 minuten zijn soms actief en uitdagend en dan weer rustig en ontspannend. Je kan de intensiteit van de oefeningen zelf aanpassen aan de mogelijkheden van je lichaam.
Kundalini Yoga Personal Training, Bootcamp, Circuit Training, Core Stability Spinning in Breda MoveToo.
Kundalini Yoga is de Yoga van het bewustzijn. Bij MoveToo in Breda kan je terecht voor een les van anderhalf uur waarin je gebruikt maak van je lichaam, adem en stem om te kunnen ontspannen en om jezelf sterker te maken.
Yoga, Breda, Dussen, Yoga Breda, Yoga Dussen.,
2011 Teacher Training 30H Ashtanga Second Series door Manju Jois. 2011 2013 Teacher Training 500H door Yogasite Breda in samenwerking met Robert Boustany en Neva Ingalls 500H geregistreerd RYT 500. 2013 Start opleiding tot ZEN-leraar via Zen.nl. 2 014 10 weken online course WimHofMethode. 2015 Gecertificeerd Zencoach via Zen.nl. 2015 Gecertificeerd Zenleraar via Zen.nl CRKBO geregistreerd. 2016 Start Teacher Training Kundalini Yoga Level I via Amrit Nam Sarovar.
Zero-Point kundalini yoga.
Wat is Kundalini yoga? Kundalini yoga is één van de oudste en krachtigste yoga tradities uit India en wordt ook wel de yoga van bewustzijn genoemd. Kundalini is dè levens-energie die in ons lichaam aanwezig is. Door het regelmatig beoefenen van Kundalini yoga activeer je deze levensenergie en ontwikkel je meer bewustzijn en intuïtie.

Contacteer ons