Zoeken naar kundalini yoga breda

kundalini yoga breda
Sat Nam.
Na jarenlange ervaring met diverse vormen van yoga, maakte ik in 1998 voor het eerst kennis met Kundalini Yoga. Al doende werd ik steeds enthousiaster en heb ik de 3HO level 1 opleiding bij Christine Michon Hariang Kaur in Enschede gevolgd. Sinds 2002 geef ik met veel plezier les. De level 2 opleiding heb ik bij leraren in binnen en buitenland gevolgd. Ik ben KRI gecertificeerd en IKYTA internationaal erkend. Lid van de beroepsorganisatie KYN Kundalini Yogaleraren Nederland. Ik heb de 3 jarige internationale opleiding tot Sat Nam Rasayan Healer in Amsterdam gedaan. Ik heb de Sociale Academie in Rotterdam gevolgd en in Nijmegen Sociale en Culturele Antropologie gestudeerd. Bij het CLI in Utrecht heb ik de opleiding Intuïtieve Ontwikkeling gedaan en de opleiding Kunstzinnig Hulpverlenen aan de Kleine Tiki in Breda.
hoger onderwijs
Kundalini yoga buiten Kundalini yoga in Breda en Den Bosch.
Deze zomer kun je, bij droog weer, Kundalini yoga volgen op Belcrum Beach. Een super mooie locatie met een groot zandstrand in Breda. Wat is er heerlijker dan de dag te starten met yoga in de buitenlucht met de zon op je hoofd!
participatiewet
Yoga-San Kundalini Yoga.
Kundalini yoga met extra meditatie. Bij de Kundalini yoga les met extra meditatie gaan we dieper in op meditatie. De opbouw van de les is hetzelfde als bij Kundalini yoga met een kortere yoga set en meer aandacht voor meditatie.
Wilhemina
Yoga, Breda, Dussen, Veen, Yoga Breda, Yoga Dussen, Yoga Veen.
2011 Teacher Training 30H Ashtanga Second Series door Manju Jois. 2011 2013 Teacher Training 500H door Yogasite Breda in samenwerking met Robert Boustany en Neva Ingalls 500H geregistreerd RYT 500. 2013 Start opleiding tot ZEN-leraar via Zen.nl. 2 014 10 weken online course WimHofMethode. 2015 Gecertificeerd Zencoach via Zen.nl. 2015 Gecertificeerd Zenleraar via Zen.nl CRKBO geregistreerd. 2016 Start Teacher Training Kundalini Yoga Level I via Amritnam.
Over mij Sterre's' Yoga.
Na mijn opleiding ben ik direct les gaan geven bij Yoga-Inn in Breda. Nu heb ik mijn eigen yogaschool in Ulvenhout, Sterre's' Yoga. Ik verheug me erop met jou de Kundalini Yoga-ervaring te delen! Create a free web site with Weebly.
Kundalini Yoga in Breda en Den Bosch Yoga-San Google.
Nog meer van Google. Kundalini Yoga in Breda en Den Bosch Yoga-San. Postheeft een bijlage. Kundalini Yoga in Breda en Den Bosch Yoga-San. Ook dit jaar, zomer 2017, weer Kundalini yoga op Belcrum Beach. Check: http//yoga-san.com/kundalini-in-breda/buiten.html: voor meer data en meer info. Kundalini Yoga Buiten Yoga-San.
Rooster en Prijzen Kundalini yoga in Breda en Den Bosch.
Kundalini yoga buiten. Rooster en Prijzen. Lesrooster Kundalini yoga. Bekijk je deze site op je mobiele telefoon? Klik op het rooster om de afbeelding te vergroten. Inschrijven voor proeflessen in Breda.: Voor proeflessen in Den Bosch graag telefonisch aanmelden of via email.
Kundalini Yoga Personal training en spinning in Breda MoveToo.
MoveToo Triatlon Team. Kundalini Yoga is de Yoga van het bewustzijn. Bij MoveToo in Breda kan je terecht voor een les van anderhalf uur waarin je gebruikt maak van je lichaam, adem en stem om te kunnen ontspannen en om jezelf sterker te maken.
12 18 Oktober gratis proefles Kundalini Yoga Breda Breda Buurt bredabuurt.nl.
12 18 oktober gratis proefles Kundalini Yoga op bijzondere yogalocatie in Breda. Breda is een sfeervolle yogaruimte rijker. Op Keizerstraat 96 in het markante pand wat bekend staat als: Achter de Lange Stallen worden sinds kort Kundalini yogalessen, coachingsgesprekken en workshops gegeven.
Kundalini Yoga Breda De Telefoongids.
Kundalini Yoga in Breda. Kundalini Yoga in Breda. Iyengar Yoga Centrum Oosterhout en Breda. Yoga en meditatie. Oosterstraat 106, 4812VD, Breda. Iyengar yoga is actieve hatha yoga, voor kinderen, volwassenen, senioren met aandacht voor lichaamshouding, adem en meditatie. Beoordeel dit bedrijf.
Opleidingen Kundalini Yoga Nederland.
In Nederland worden diverse opleidingen aangeboden om Kundalini Yoga leraar volgens de leer van Yogi Bhajan te kunnen worden. De opleidingen die wij hier noemen zijn allen goedgekeurd door het Kundalini Yoga Research Institute KRI, wat betekent dat je een internationaal gecertificeerd diploma ontvangt.
Midzomer Yoga in Breda BloemenNoord.
Midzomer Yoga in Breda. Op 21 juni was het Internationale Yoga dag èn vierden we de langste dag van het jaar de zomerzonnewende. BloemenNoord leverde een bijdrage aan deze viering in de vorm van een bloemenritueel. Wil jij ook een kinderyogales met een bloemenviering? Mail of bel ons en we werken graag met je samen. Over de hele wereld werden yogalessen geinitieerd, met als doel bij te dragen aan een betere wereld. Yoga-San en Next Door Yoga startten deze unieke les met een mix van Yoga Flow, Kundalini Yoga en Yin Yoga.

Contacteer ons