Resultaten voor handlezen levenslijn

handlezen levenslijn
Handlijnen lezen wikiHow.
Kies de hand die je gaat lezen. Bij handlezen is er een actieve hand en een passieve hand. De actieve hand is de voorkeurshand, waar je mee schrijft. De passieve hand is de andere hand. Je leest de passieve hand voor erfelijke kenmerken. Dit moet worden gebruikt als de basis. Je leest de actieve hand voor veranderingen aan de passieve lijnen. Als er veel verschil zit in lijnen van de passieve en de actieve hand betekent dat dat deze persoon hard heeft gewerkt om zichzelf te ontwikkelen. Vind de vier belangrijkste lijnen. Dit zijn de hartlijn, de hoofdlijn, de levenslijn en de lotslijn die heeft niet iedereen.
hoe word je deurwaarder
Snelcursus Handlezen Mens en Samenleving: Diversen.
Als u zich werkelijk wilt bekwamen in handlezen, kunt u een uitgebreide, professionele cursus/opleiding overwegen, aan de School voor Universele Handleeskunde. Handlezen, een korte cursus. Men kijkt niet alleen naar de lijnen in een hand, men kijkt ook naar de vorm van, en de heuvels op, de hand. Vorm van de hand. Een smalle hand wijst op verlegenheid, bescheidenheid, maar met doorzettingsvermogen en trouwe dienst bij arbeid. Een brede hand wijst op goed kunnen samenwerken, sociaalvaardigheid en oprechtheid. Vingers onder de loep. Een korte duim, korter dan de gemiddelde duim, wijst op: verlegenheid. Een lange duim, langer dan de gemiddelde duim, wijst op: succes in liefde en werk. Mensen met lange vingers in verhouding tot de handpalm letten op kleinigheden. Mensen met korte vingers in verhouding tot de handpalm verliezen niet snel het overzicht. Lijnen in de handpalm. Er staan vier grote lijnen in een handpalm. De bovenste lijn is de hartlijn, de lijn daar meteen onder de hoofdlijn, de lijn die zich daarvan afsplitst rondom de bal van de muis, is de levenslijn, en de lijn van het lot, ook wel genoemd de lotslijn loopt vanaf de onderkant van de hand, enigszins verticaal omhoog en doorsnijdt de handpalm enigszins.
nogepa 0.5
Handlezen: Handlijnen en hun betekenis.
We beginnen de levenslijn in beide handen met elkaar te vergelijken. Als de levenslijn in de linkerhand minder ver doorloopt dan in de rechterhand, dan betekent dit dat iemand zijn hele leven hard heeft gewerkt om een zelfstandig bestaan op te bouwen.
Google's
Korte Levenslijn Handlezen.jouwweb.nl.
Opnieuw beginnende Levenslijn. Een stelregel is heel belangrijk in de Handleeskunde. Als jij verandert van levenswijze, denkwijze of gevoelswijze, dan veranderen ook die betreffende lijnen in de hand. Dit kan binnen twee à vijf jaar gebeuren. Bron: Boek Universele Handleeskunde van Magda van Dijk-Rijneke. Wat is Handlezen, handleeskunde?
machine stelvoeten
Handlezen: wat zeggen je handen over jou?
Van daaruit zal je eerder geneigd zijn om te doen wat van je wordt verwacht door je omgeving of familie. Handlezen in een notendop. Kijk naar de drie primaire lijnen in je hand levenslijn, hoofdlijn en hartlijn. Zijn deze lang en krachtig?
39 Hoe kan je Hand lezen: Chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl.
1 De Levenslijn De levenslijn geeft ons informatie over hoe iemand in het leven staat, hoe energiek iemand is en hoe zijn lichamelijke gesteldheid is. In tegenstelling tot wat vaak beweerd wordt kun je niet uit de lengte van de levenslijn niet direct de lengte van je leven afleiden.
Handlezen voor dummies.
En zo doe je het. Hoewel handlezen voor ons één pot nat is, kun je op drie verschillende manieren je hand lezen: door de vorm van je hand, de lijnen van je hand of de heuvels op je handen. Wij gaan ons concentreren op de lijnen van je hand, wat ook wel handlijnkunde wordt genoemd. De drie lijnen waar wij ons op gaan focussen zijn de levenslijn, de hoofdlijn en de hartlijn.

Contacteer ons