Op zoek naar levenslijn hand?

levenslijn hand
Snelcursus Handlezen Mens en Samenleving: Diversen.
Binnenin de hand leest u dus de aanvang van het leven, en naarmate u de lijn verder afleest naar buiten toe, leest u verder /dieper in het leven van de eigenaar van de hand. Zijn er aan het begin van de levenslijn onderbrekingen, dan heeft deze persoon geen gemakkelijke jeugd gehad.
mindfulness online cursus
Handlezen: Handlijnen en hun betekenis.
Om de levenslijn van iemand te kunnen interpreteren gaan we kijken naar de verschilpunten met een ideale" lijn. Een ideale levenslijn is krachtig, betrekkelijke diep en loopt enigszins gebogen en zonder onderbrekingen of aftakkingen over de hand. Een lange, sterke en diepe Levenslijn staat meestal voor een sterk en vitaal leven.
Sleutelmaker
Handlijnen lezen wikiHow.
Je leest de actieve hand voor veranderingen aan de passieve lijnen. Als er veel verschil zit in lijnen van de passieve en de actieve hand betekent dat dat deze persoon hard heeft gewerkt om zichzelf te ontwikkelen. Vind de vier belangrijkste lijnen. Dit zijn de hartlijn, de hoofdlijn, de levenslijn en de lotslijn die heeft niet iedereen.
explorer
39 Hoe kan je Hand lezen: Chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl.
Een ideale levenslijn is krachtig, betrekkelijke diep en loopt enigszins gebogen en zonder onderbrekingen of aftakkingen over de hand. Een lange, sterke en diepe Levenslijn staat meestal voor een sterk en vitaal leven. Een korte, vage en oppervlakkige Levenslijn geeft meer een moeizaam leven met gezondheidsproblemen aan.
nogepa 0.5
Korte Levenslijn Handlezen.jouwweb.nl.
Deze lijn geeft informatie over hoe gezond je je voelt zowel fysiek als psychisch; bijvoorbeeld of je je fit, energiek, uitgeput of ziek voelt; of je blij, tevreden, triest of onzeker bent. Tijdens de zevende week van de zwangerschap verschijnt de Levenslijn als eerste in de hand van de foetus.
Handlezen voor dummies.
Begint je lijn iets verder onder in je hand, dan ben je wat aan de onzekere kant. Komt je levenslijn niet in de buurt van je Venusberg de ronding links onder in je hand die verbonden is aan je duim, dan ben je een nieuwsgierig persoon, heb je behoefte aan vrijheid en kun je goed met veranderingen omgaan.

Contacteer ons