Meer resultaten voor oude ziel lichtwerker

oude ziel lichtwerker
Welkom op de website van Mens Sana Ben jij ook een Lichtwerker?
Starsouls zijn oude zielen die heel lang geleden al een keer gerealiseerd geweest zijn, zij hoefden dus eigenlijk niet meer terug te komen maar zij hebben ervoor gekozen op uitnodiging van de Galactische Federatie om juist nu nog een keer te incarneren om de hele mensheid zoveel mogelijk te helpen bij hun evolutieproces.
SEO bureau
Wat is een lichtwerker? De betekenis en de kenmerken.
Deze mensen hebben grote belangstelling voor geschiedenis, oude samenlevingen en ook buitenaards leven. Het zijn zielsmagneten. Dit komt doordat het liefdevolle mensen zijn. Dat trekt andere mensen aan. Lichtwerkers huilen makkelijk en snel. Dit is voor hen een manier om hun gevoelens uit te drukken. Vind je het als lichtwerker lastig om je missie te bereiken in deze rationele ingestelde wereld? In het gratis boek De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf leer je hoe je vanuit je missie intuïtief klanten aantrekt. Leuk als je dit artikel deelt! Klik op onderstaande knoppen om te delen.: 0 reacties op Wat is een lichtwerker? Plaats een reactie Annuleren. E-mail Je e-mailadres zal nooit worden gedeeld of gepubliceerd. Deel dit artikel.: Voorwaarden Hart en Ziel Marketing.
3 maanden
Ben jij een lichtwerker? Dan herken je jezelf in déze 10 kenmerken Holistik.
Zij fungeren als brug tussen hemel en aarde en verbinden de oude wereld met de nieuwe wereld. Om deze taak te kunnen volbrengen, dient een lichtwerker een zuiver wezen te zijn dat niet wordt gehinderd door ego. Op aarde om te dienen.
Mediamarkt
Dit jaar zal voor vele Lichtwerkers een breekpunt inhouden.
Het komende jaar zal voor vele Lichtwerkers een breekpunt inhouden. De oude Ingewijdenen die nu weer Ontwaken, zullen, net als bij het Elohim Centre, werken en leven vanuit het ik-loze Diamanten Bewustzijn en universele Wij-Hart. Zij zullen zich overgeven aan de Gods Vonk, Christuskracht en groepsziel, ook in hun onderste, tot nog toe meer ego-ik-gerichte chakra's, om zichzelf volledig dienstbaar te maken aan het eigen ware Zelf, de eigen Weg en een non-duale nieuwe maatschappij met andere normen en waarden. Ieder traint zichzelf en elkaar met hart en aandacht aanwezig te blijven bij de werkzaamheden. Met aandacht aanwezig blijven en niet met je hoofd ergens anders zitten, is de weg om in het hier en nu van de ziel en het ware Zelf Godsvonk te zijn en je gesprekken en werk liefde" mee te geven.
nogepa 0.5
Over Lichtwerkers Renka.
Volgens andere bronnen zouden Lichtwerkers incarnaties van engelen of andere energiewezens zijn die op Aarde zijn om de mensheid liefde te leren. En nog andere bronnen spreken over oude zielen die al ooit op Aarde hebben geleefd en doorheen verschillende incarnaties geëvolueerd tot Lichtwerker.
Het Pad van de Lichtwerker Mediumchat.
De taak van de Lichtwerker. Lichtwerkers hebben als taak het uitdragen van licht naar de Aarde toe. Hierbij kan je denken aan verbondenheid, eenheidliefde, vrede en harmonie. Veel lichtwerkers hebben veel kennis en wijsheid opgedaan uit vele vorige levens en dit meegenomen naar dit leven, alle kennis en wijsheid komt nu weer omhoog, om de hogere boodschap van de ziel uit te dragen aan de mensheid. Lichtwerkers hebben diverse gaven zoals het intuïtief helder voelen en weten, boodschappen van boven/hogere dimensies binnen krijgen en doorgeven, healen, schilderen, coachen, begeleiden, het delen en overbrengen van informatie en kennis dmv schrijven en spreken enz. De energie en de trilling op de Aarde omhoog wordt getild gaat dit gepaard met onrust, oude angsten/patronen/overtuigingen die opduiken en oude pijnen/verdriet.
Ben jij een lichtwerker? Zuiver Licht.
Je kunt bij mij terecht voor begeleiding bij het doormaken van deze processen en gevoelens. Ik help je inzicht te krijgen in jouw innerlijke wereld die hoort bij het lichtwerker zijn. Door je uitleg te geven over wat van invloed kan zijn op jouw gevoelsleven, zullen we samen manieren vinden die je helpen beter om te gaan met het pad dat jouw ziel gekozen heeft.
Liefde op zielsniveau: het openen van nieuwe dimensies Sirion.
Opleiding tot Lichtwerker. Wie ben ik. Meditatie op maat. Liefde op zielsniveau: het openen van nieuwe dimensies. 12-05-2016 26 Reacties. Er gebeurt veel in je bewustzijn en energie als je een zielsverwant ontmoet. Nieuwe dimensies openen zich. Je ervaart een diepe, onderliggende liefde. Seth noemt de ziel een eeuwig expanderend bewustzijn.
Wat zijn lichtwerkers?
Een lichtwerker is liefde en draagt deze liefde uit zonder daarbij het contact met de aarde te verliezen. Hij of zij fungeert als de brug tussen hemel en aarde en verbindt op deze wijze de oude dimensie met de nieuwe dimensie.
10 Typen Lichtwerkers, herken jij je in één van deze typen?
Een lichtwerker voor mij is altijd een oude ziel. Een ziel die met een bepaalde mate van bewustzijn hier op aarde is gekomen. Vaak met een taak voor het collectief en/of moeder Aarde in de shift die momenteel gaande is.
bol.com The Oracle of the Lightworkers, Alana Fairchild 9789044749038 Books.
The English version of our website is currently in beta testing. Please note e-mails will be sent in Dutch, but you can click on a translation option. Please bear with us, we do not have it under the knee yet.
Lichtwerkers Ben jij een lichtwerker? HogerBesef.nl.
Ze hebben een grote belangstelling voor geschiedenis, oude samenlevingen en ook buitenaards leven, omdat ze vaak nog vage of sterke herinneringen hebben aan vorige levens. Lichtwerkers zijn zielsmagneten. Net omdat ze interessante levens leiden, zich nooit vervelen of niet saai zijn, trekken ze andere zielen aan en vooral ook gelijkgestemden. Niet alleen dit maar vooral het feit dat het hele vredige en liefdevolle mensen zijn, trekt andere zielen aan. Tips voor lichtwerkers op de volgende pagina! Kan jij jezelf hierin herkennen dan heb ik nog enkele tips voor jou als lichtwerker.:

Contacteer ons