Meer resultaten voor lichtwerkers belgie

lichtwerkers belgie
Cursus voor Lichtwerkers Tim Biot Isa Verelst UNIVERSA.
Tim doet al 20 jaar lichtwerk over de hele wereld. Enkele jaren geleden heeft hij het Gaia Activation Project opgericht voor lokale en internationale lichtwerkers projecten.: Data: 6 lessen op maandag 11, 18, 25 september, 2, 9, 16 oktober 2017.
gps voertuig tracker
Hilde als lichtwerker The New Life Teaching.
Hilde brengt het speelse spel van het licht tot uiting in haar schilderijen, zentangles, boeken, artikels, nieuwsbrieven en blogs, in haar persoonlijk leven en in de persoonlijke stijl die ze aan de dag legt in haar opleidingen, lezingen en opstellingen.
student aan huis
Contact The Mysticus.
vandaar deze mail. de website die ik opgeef is onder constructie maar geeft wel een idee. voila ik weet alleen dat ik dit moet zenden. Hartelijke groet en de tekst die je in lichtwerkers voor lichtwerkers schrijft spreekt mij sterk aan.
wasmachine
Romyspirit Spirituele Workshops en consulten.
Ik was zeer leergiering en ging de eerste jaren heel wat diverse opleidingen volgen tot ik in 2006 per toeval toeval bestaat uiteraard niet bij Steve en Barbara Rother terecht kwam die toen in Belgiƫ het seminar Spirituele Psychologie brachten.
buisfolie sealer
evangelie en spiritualiteit Lichtwerkers.
Door het weer in eigendom gaan nemen en benutten van hun krachten moeten de aardmensen, daarin voorgegaan door lichtwerkers die afkomstig zijn uit Galactische rijken, maar alweer enige tijd op aarde gaan bouwen aan hun Thuis aan deze kant van de sluier.
Spirituele Startpagina Vlaanderen: Spirituele startpagina Vlaanderen.:
Op deze website vind je alle informatie over spiritualiteit en spirituele centra in Vlaanderen. Op de activiteitenkalender worden dagelijks nieuwe cursussen en workshops toegevoegd. Daarnaast vind je hier interessante informatie over spirituele en alternatieve onderwerpen, boeiende artikels, channelings, meditaties, muziek, video's, enz.
Energetisch therapeut Hilde Van Meensel Energetisch therapeut, lichtwerker.
Een enorm traumatiserende jeugd en daarop volgend een heel intensief verwerkingsproces in samenwerking met wat wij het Goddelijke of de Ene of de Alomkracht noemen, maakt dat ik het punt bereikt heb waarop ik in staat ben om jouw zeer zware trauma's, blokkades, DNA-geknoei, vervloekingen, patronen enzovoort te verwerken via mijn lichaam, mijn aura d.w.z.
Nieuwetijdskind Magazine.
Lieve lichtwerkers waar blijven jullie want er zijn al veel meer dan 3% inwoners wakker en bereidt tot energiewerk. Zo ik hoop met dit artikel mijn steentje weer bij te dragen aan het versterken van het licht op deze wereld.

Contacteer ons