Op zoek naar lichtwerkers van de nieuwe tijd?

lichtwerkers van de nieuwe tijd
Lichtwerker betekenis en uitleg.
Deze liefdevolle energie wordt ook wel in verband gebracht met het Aquariustijdperk en de Nieuwe tijd of Newe age. Een lichtwerker kan daarom soms ook Nieuwetijdskind of mens worden genoemd. De term lichtwerker impliceert dat er ook donkerwerkers zijn. Alhoewel er mensen vanuit een intentie kunnen scheppen die niet licht vanuit liefde maar donker vanuit angst is, is onze kern echter altijd liefde. Iedereen kan een lichtwerker worden/zijn. Hieronder in de video volgen wat kenmerken die bij een lichtwerker kunnen horen; deze kunnen van persoon tot persoon variƫren.
libra
Hoge energie dagen in de nieuwe tijd Helder BewustZijn: praktijk voor spirituele psychologie van Lea van der Eem, spiritueel psycholoog.
De opnames bevatten inzichten, oefeningen en helende energie die je ondersteunen om verder te komen in jouw proces van uitbreiden van je bewustzijn. Lees hier meer. Lichtwerkers: Helen van angst meegenomen uit vorige levens. Lichtwerkers: Verbinden met je innerlijke licht. Hoge energie dagen in de nieuwe tijd.
3 maanden
Nieuwetijdskind Magazine.
Hij of zij fungeert als de brug tussen hemel en aarde en verbindt op deze wijze de oude dimensie met de nieuwe dimensie. Lichtwerkers zijn mensen die zich eigenlijk aan de frontlinie begeven en de eerste klappen dienen op te vangen alvorens zij de boodschap tot vernieuwing uitbrengen naar de omgeving. Er zullen de komende tijd zich vele netwerken ontvouwen van zuivere zielen die herenigd worden en elkaar weer begroeten na lange tijd van afzondering.
wasmachine
Nieuwetijdskind Magazine.
Jouw boek onder de aandacht brengen? Home Spiritualiteit Lichtwerkers van de nieuwe tijd. Lichtwerkers van de nieuwe tijd. Lichtzielen zijn zielen die niet van de aarde komen. Zij komen uit hogere dimensies en deze hogere dimensies vormen de lichtwereld. Waarom dit de lichtwereld heet?
buisfolie sealer
DocPlayer.
Presentation Mode Open Print Download Current View. Go to First Page Go to Last Page. Rotate Clockwise Rotate Counterclockwise. Enable hand tool. Presentation Mode Open Print Download Current View. More Information Less Information. Enter the password to open this PDF file.:
Lichtwerkers I De kosmische oorsprong.
De aarde en de zich ontwikkelende mens boden uitzicht op iets nieuws, op een nieuwe mogelijkheid. De meeste galactische strijders die zich gretig op de mens stortten en hem naar hun hand trachtten te zetten, waren zich geheel niet bewust van deze dieperliggende bedoeling. Zij werden geleid door egocentrische doelen. Deze egocentrische motivatie bleef gedurende lange tijd bestaan, ook tijdens het experiment met de zich ontwikkelende mensheid. Toch veranderde de vorming van de mens op aarde iets in het galactische bewustzijn. Langzamerhand ging een deel van de strijders steeds meer de rol van toeschouwer spelen. Het strijdtoneel had zich verplaatst naar de aarde, en hoewel zij nog steeds actief hun invloed lieten gelden, ook nog lang nadat de mens was uitgevormd, kregen zij toch meer afstand tot het geheel. Zij begonnen geleidelijk aan in hun wezen een zekere moeheid te ervaren, een moeheid ten opzichte van het eindeloze vechten. Langzamerhand ontwaakte er in hun bewustzijn een bepaalde ruimte, de ruimte voor iets anders dan strijden en vechten. Het einde van de egofase van de lichtwerkers.
Lichtwerkers van de Nieuwe Tijd.
onder de vleugels van Patrick en Esther., Tweelingzielen en Lichtwerkers van de Nieuwe Tijd. Patrick 46 jaar en Esther 43 jaar, Lichtwerkers van de Nieuwe Tijd. Als tweelingzielen vertegenwoordigen zij het Heilig Huwelijk en de Lichtwerkers van de Nieuwe Tijd.

Contacteer ons