Resultaten voor levenslijn

levenslijn
Levenslijn Wikipedia.
Zie het artikel vitale levenslijn voor de lijn in de handpalm. Levenslijn is een Vlaamse liefdadigheidscampagne, ontstaan in de schoot van de Vlaamse commerciële televisiezender VTM. VTM werd opgericht in 1989 en kende al gauw een groot succes. De zender besliste een sensibiliserings en inzamelingsactie op te zetten.
vriezer
Handlezen: Handlijnen en hun betekenis.
We beginnen de levenslijn in beide handen met elkaar te vergelijken. Als de levenslijn in de linkerhand minder ver doorloopt dan in de rechterhand, dan betekent dit dat iemand zijn hele leven hard heeft gewerkt om een zelfstandig bestaan op te bouwen.
jouw zoekmachine
Korte Levenslijn Handlezen.jouwweb.nl.
Aan het einde van de korte Levenslijn ontstaat een dunne verbinding naar een andere lijn, de Saturnuslijn genaamd tek 1. Deze Saturnuslijn neemt als het ware de nieuwe sectie van de Levenslijn over, waarbij hij wel zijn verdere functie behoudt.
hekopener
In drie stappen je levensloop in beeld met de levenslijn.
Wat kun je hiervan leren? Bespreek je levenslijn ook eens met je familie of vrienden. Zij kunnen je vast weer nieuwe waardevolle inzichten geven die je helpen bij toekomstige keuzes. Heb je behoefte aan meer verdieping, neem dat contact met mij op voor een coachingsgesprek gericht op jouw levenslijn.
e
Levenslijn 2 definities Encyclo.
Alle woorden A-Z. Levenslijn is een Vlaamse liefdadigheidscampagne, ontstaan in de schoot van de Vlaamse commerciële televisiezender VTM. VTM werd opgericht in 1989 en kende al gauw een groot succes. De zender besliste een sensibiliserings en inzamelingsactie op te zetten.
Handlezen voor dummies.
Daarnaast kunnen de lijnen van je linker en rechterhand flink verschillen. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, zegt de levenslijn niets over de duur van je leven. Maak je dus vooral geen zorgen als je een korte levenslijn hebt.
Oefeningen voor meer betekenis Maak een levenslijn Psychologie Magazine.
Oefeningen voor meer betekenis Maak een levenslijn. Dé zin van het leven is nog altijd niet ontdekt. Maar iedereen kan wel voor zichzelf bepalen wat zijn eigen bestaan betekenis geeft. Deze twee oefeningen voor meer betekenis helpen je in de zoektocht naar een zinvol leven. Maak een levenslijn.

Contacteer ons