Meer resultaten voor kundalini seksuele energie

kundalini seksuele energie
De Tao van het Cultiveren van Seksuele Energie YinYangBalance.
Je creëert hiermee een veilige doorgang voor de seksuele Chi om via de ruggengraat naar boven te stromen en aan de voorkant van het lichaam weer naar beneden, met automatische veiligheidskleppen tegen overbelasting naar andere belangrijke meridianen te stromen. Als je dit niet leert, bestaat de kans dat sommige mensen een kundalini psychose oplopen, teveel energie in het brein wat tot waanvoorstellingen en schizofrenie leidt.
dozen
5-daagse Koppel-Retraite Seks en Kundalini MAHA KUNDALINI TANTRA.
Je zult je seksualiteit en je seksuele energie leren begrijpen en gebruiken om harmonie te creëren in je en om je heen. De verbinding tussen seksuele energie, meditatie, zelf-bewustzijn en ervaring creëert de noodzakelijke alchemie die leidt tot Maha Kundalini Tantra-ervaringen.
ppc marketing
Kundalini, het verticale kanaal dat ons energiesysteem van levenskracht voorziet.
Uitstijgen boven de dualiteit. De Kundalini is zowel een neutrale als dubbelzijdige seksuele energie. En staat symbool voor verlichting, het groeien van dualiteit naar eenheid. Wanneer de Kundalini door alle chakras kan opstijgen, kunnen de mannelijke en vrouwelijke energie tot een eenheid samensmelten, en stijg je uit boven de illusie: de verlichting.
atag
Tantrasex Tantrische sex, erotiek en intimiteit Mens en Gezondheid: Seksualiteit.
De kracht van Kundalini. Tantra is de kracht van een natuurlijke energie die yogabeoefenaars Kundalini noemen. Dit is de elektrische prikkeling die je voelt bij seksuele opwinding. Als je Tantra eenmaal beheerst, kan de seksuele opgewondenheid een hele intense en veel diepere ervaring zijn.
nogepa 0.5
Kundalini Yoga voor transformatie van seksuele energie.
Maar voor dat dat kan gebeuren moet je eerst de batterijen van de seksuele energie opladen en werkelijk potent zijn. Zaadvloeistof bevat hoge concentraties mineralen en elementen die nodig zijn voor het zenuwstelsel en voor het functioneren van de hersenen.
Seks en yoga Yoga-Life.
Tijdens tantraseks wissel je letterlijk vrouwelijke en mannelijke energieën uit; yin en yang worden verenigd. Margot Anand stelt dat seksuele lust instinctieve, rauwe energie is. Deze energie, die ligt opgeslagen ter hoogte van de stuit, is ook wel bekend onder de naam Shakti of Kundalini.
Tweelingzielen en Tantra Puur Tweeling Ziel.
De man zal via massage een zachtheid en geduld kunnen ervaren. Op die manier kan hij meester worden over zijn eigen seksuele energie. Seks draait niet alleen om de lichamelijke ontlading. Bij tantra leer je dat een energetische ontlading vele malen dieper kan gaan.
EHBO bij vroeg ontwakende Kundalini-energie Koorddanser.
Het voordeel van vama marga is dat het ontwaken van Kundalini mogelijk is door de seksuele interactie tussen man en vrouw. Het concept hierachter volgt dezelfde lijnen als het proces van kernfusie zoals beschreven in de moderne fysica. Man en vrouw vertegenwoordigen positieve en negatieve energie.

Contacteer ons