Zoeken naar lichtwerker betekenis

lichtwerker betekenis
Wat is een lichtwerker en wat is het doel? Mens en Gezondheid: Spiritueel.
De betekenis van het woord lichtwerker is meer in letterlijke zin. Je brengt verlichting vanuit jezelf waarmee je andere mensen kunt raken. Hoewel het dus van binnenuit werkt, is menig lichtwerker er tijdens het leven niet eens bewust mee bezig.
kookplaat
Licht werkers.
Als het voor de lichtwerker persoonlijk wordt aangemeten, blijft het inzicht achterwege hoe deze velden te werk gaan. Aan het deel van het Negatieve wordt dan geheel voorbijgegaan. Zoals eerder vermeld zijn er velden/sferen van een enorm kaliber. Je zou kunnen spreken van voorgebieden, tussengebieden en de meest ingenieuze en misleidende HOOFDgebieden van het negatieve. Als er geen negatieve energie of entiteiten zouden zijn, dan zou de aarde/wereld er anders uit zien. Let wel, zonder deze hardwerkende lichtwerkers zouden er in de wereld geen veranderingen komen! Zij zijn als het ware huursoldaten in dienst van het Licht. Degenen, die bij deze zeer moedige categorie in vol bewustzijn behoren, krijgen nu een speciaal gevoel vanuit het Licht nu je dit leest. Het Licht is trots op deze eerste categorie lichtwerkers. Deze categorie lichtwerkers hebben al voor hun geboorte gekozen om dit werk te doen. Het is hun geboorterecht, het is hun spirituele opdracht. Deze lichtwerkers willen hun taak ook niet inleveren. Al valt het vaak heel zwaar om dit vol te houden, vanuit een diep weten blijven ze verbonden met hun opdracht. Het is een privilege om dit te mogen doen. De betekenis is als volgt.:
bewakingscamera
Wat is een LICHTWERKER en ben jij er een? 12 kenmerken en eigenschappen door HSP Femke de Grijs! YouTube.
Ben jij een lichtwerker en benieuwd hoe kan je dat kan ontdekken? Check in deze video wat de betekenis is van lichtwerker zijn, met o.a. 12 oude eigenschappen of kenmerken, gedeeld door HSP Femke de Grijs https//femkedegrijs.com.: Lichtwerkers kunnen bijvoorbeeld onder andere.:
baklijst
Nieuwetijdskind Magazine.
Ik voel en ervaar de levenskracht im mij nog maar sinds eind januari het is uniek en van goddelijk en spiritueel niveau ik ben daar heel dankbaar om en voel me ook veel gelukkigerik, weet nu wat mijn doel is een helpende en helende lichtwerker te zijn op deze aarde een gevoel van echte Liefde!
loodgieter amsterdam
Wat is een lichtwerker? De betekenis en de kenmerken.
De soorten lichten hebben één betekenis gemeen: licht is het ontbreken van duisternis en donkerheid. Licht is energie en gaat over liefde, inzicht en vrijheid. Een lichtwerker is dus iemand zonder eigen belang, maar vol liefde zit. Een lichtwerker fungeert als het ware als een brug tussen hemel en aarde.
woonboerderij te koop friesland funda
Waarom ik geen Lichtwerker meer ben deel 1 Ellaster.
Het is ook fijn om te weten dat ik een goede nachtrust zal hebben als ik ga slapen, omdat ik niet langer in die belachelijke missies om het duister te verslaan wordt getrokken, die met veel plezier door de valse lichtwezens voor hun lichtwerkers gecreëerd worden. Van de term lichtwerker krijg ik inmiddels de kriebels, nu ik de ware betekenis begrijp.
spiritueel betekenis
Lichtwerkers I De kosmische oorsprong.
Ten derde wordt elke ziel op een gegeven moment in zn ontwikkeling een lichtwerker, dus de term lichtwerker is niet van toepassing op een beperkte groep zielen. De reden dat we het begrip lichtwerker gebruiken, ondanks de misplaatste associaties die het kan oproepen, is dat het herinneringen in je losmaakt die je weer doen beseffen wie je bent.
Lichtwerker betekenis en uitleg.
Het kan zijn dat dit een Opleiding tot lichtwerker of iets dergelijks heet, maar het kan bijvoorbeeld ook een cursus zijn waarin je met kristallen leert werken zodat je je licht verder kan laten stralen, of een cursus waarin je je hooggevoeligheid leert beheersen.

Contacteer ons