Op zoek naar lichtwerkers en relaties?

lichtwerkers en relaties
lichtwerk Alles over Zielsliefde.
Je tweelingziel/zielsverwant was/is bang voor jouw kracht en de kracht van jullie liefde en is in een lagere frequentie verdwenen is bijvoorbeeld een relatie met iemand anders aangaan etc, omdat dit eenvoudigweg vertrouwder en veiliger aanvoelt. Ja, het is en blijft frustrerend om je werkelijke gevoelens en devotie niet te kunnen tonen en/of over te kunnen brengen wat je werkelijk voelt maar je weet onderwijl dat het hem/haar nog angstiger maakt.
artist impression
Dit jaar zal voor vele Lichtwerkers een breekpunt inhouden.
Relaties, seksualiteit en tweelingzielen. Gratis filmpjes en workshop onderdelen. De Elohim Inwijdingsweg van spirituele ontwikkeling naar Ontwaken, verlichting en Godrealisatie. Opleiding Ontwaken, non dualiteit en verlichting. Ontwaken, enlightenment tot in onderste chakra's.' Dit jaar zal voor vele Lichtwerkers een breekpunt inhouden.
siemens
Tweelingziel: Lichtwerkers.
Veel lichtwerkers ontdekken hun aangeboren spirituele gaven, zoals paranormale manieren van communiceren en healing gaven Deze eigenschappen zijn de gaven, die wij vrijwillig op ons hebben genomen om de aarde en haar bevolking te genezen tijdens de cruciale jaren rond het millennium.
sporttas bedrukken
LICHTWERKERS GEVRAAGD! by tonvanderkroon Ton van der Kroon Free Listening on SoundCloud.
published on 2012-08-17T084346Z: 01.09 LICHTWERK: strijd tussen macht en hart by tonvanderkroon. published on 2012-08-17T084347Z.: Albums from this user. Playlists from this user. Users who like LICHTWERKERS GEVRAAGD! Users who reposted LICHTWERKERS GEVRAAGD! Your current browser isn't' compatible with SoundCloud.
nogepa 0.5
Lichtwerkers en relaties Tallsay.com.
Wat is Tallsay. Lichtwerkers en relaties. Door Soullove gepubliceerd in Spiritualiteit. Sponsored Bespaar Continu. Altijd korting op duizenden herhaalaankopen. Lichtwerkers en relaties. Intens gelukkig en soms toch een beetje eenzaam. De relatie tussen mij en mijn medemens verliep vaak stroef en moeilijk.
Channel voor het collectief; Lichtwerkers en Tweelingzielen Januari 2018 In licht en kracht Nuria Rosa lichtkracht.
Althans, vele van jullie die dit punt al bereikt hebben. Vele verbindingen wel al geheeld en veel staan klaar om hun missie te vervullen, een diep zielsverwantschap is dat wat blijft zodat de kracht van vele relaties gelijker worden qua energie. Jullie liefde is voor het collectief, niet slechts voor elkaar. Er blijft een diep verwantschap wat nog vele mijlenver te voelen is door alle dimensies heen. Dat maakt jullie licht net zo krachtig en sterk als voorheen. Zij die nu niet mee komen zullen afvallen en alleen de lichtwerkers blijven over, God zegent jullie aanwezigheid.
Waarom voel ik mij zo? Niburu.
3 Kristalkinderen, twin flame relaties en andere diepe zielverbindingen gebeuren nu in grotere aantallen en sneller dan ooit om te helpen met het verbinden, verenigen en het sterker maken van lichtwerkers over de hele wereld. 4 De recente zonnestormen van record grootte, planetaire uitlijningen, stormen, aardbevingen en andere onnatuurlijke/kosmische gebeurtenissen hebben verwoestingen toegebracht aan onze technologieën, grids en de gevoelige lichamen van lichtwerkers.
Verbinden en loslaten in liefdesrelaties.
Doe nu een belofte aan jezelf: dat jij vrij bent om te geven en te ontvangen wat jij wilt in deze relatie en in al je relaties. Ga diep naar binnen, ga met je bewustzijn naar je hart, en zak nog dieper, door je maag heen in je buik, en voel eens hoe oud je bent.
Nieuwetijdskinderen.
Ze zijn hoogsensitief en hebben een duidelijke intuïtie en vrede en rechtvaardigheid vinden de nieuwetijds kinderen erg belangrijk. Voor ouders is het vaak moeilijk om te ontdekken of je kind een nieuwetijdskind is, en hoe daar mee om te gaan.
Energetische koorden loslaten Vrouwenkrachtacademie.
Verschuivingen van relaties. De lichtwerkers die hun missie en bewustzijn willen uitdragen hebben het hiermee zwaar te verduren. Veel in en externe processen die vastlopen; daardoor komen er trage energiestromen op gang en soms lijkt alles heel lang te duren, net alsof je vast zit.
De weg van de lichtwerker.
Jullie denken soms dat het teruggeven van verantwoordelijkheid inhoudt dat je de ander in de steek laat. Maar als je jouw relaties bevrijdt van elementen van afhankelijkheid en macht, bén jij er nog steeds voor de ander. Niet meer als hulpverlener of redder.
Artikel: De lessen van je tweelingziel www.Intimiteit-Coach.nl.
Ik sta al jaren letterlijk alleen in het leven en herken het patroon van het zoeken bij een ander. Lichtwerkers zijn solisten en man wat heb ik al veel bereikt! Gelukkig heb k vorig jaar dat geluk bij mezelf mogen ervaren.

Contacteer ons